Energie besparen

Isolatie zorgt ervoor dat in de winter de warmte in huis blijft en sluit de warmte in de zomer lang buiten. Hierdoor is er minder energie nodig om het comfortabel te houden in de woning.
Er zijn verschillende manieren om de woning te isoleren, dat kan door: vloerisolatie, gevelisolatie (spouwmuur), dakisolatie en dubbelglas. Daarnaast zorgt isolatie voor een verbetering van het wooncomfort.

Veel gevraagd over Energie besparen

Ik wil besparen op mijn energiekosten. Kan ik mijn woning laten isoleren?

We begrijpen dat u graag uw woning isoleert. Dat vinden wij ook belangrijk. Maar op dit moment doen we het alleen projectmatig, meerdere woning in de zelfde wijk tegelijk. Dat vinden we wel zo duurzaam. U kunt daarom nu niet (meer) voor uw eigen woning een verzoek indienen om het te isoleren. Bekijk op onze website in welke wijken we bezig zijn met het verduurzamen van de woningen.

Ik wil graag zonnepanelen op mijn woning. Hoe werkt dat?

Op onze websitepagina: 'zonnepanelen op mijn woning'  leggen we uit hoe dit werkt. U kunt hier ook het animatiefilmpje met uitleg bekijken.   

Wilt u meer informatie? Dan verwijzen we u naar de klantenservice van Wocozon. Zij helpen u graag verder. Zij zijn bereikbaar op 085-74 41 058 of stuur een mail met uw vragen naar klantenservice@wocozon.nl.

 

Kan ik dubbelglas in mijn woning krijgen?

Dat kan alleen  als wij bij uw woning onderhoud uitvoeren en als dit technisch mogelijk is. Zijn er geen bezwaren? Dan plaatsen wij het dubbelglas tijdens het uitvoeren van onderhoud aan uw woning. We vragen hiervoor geen huurverhoging.