Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Heeft u problemen met een slot? Doe dan een reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Algemeen

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. U kunt dan niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via 0572- 348 348. ​De kosten verschillen per sleutel en zijn voor u.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Algemeen

Wanneer u graag een nieuw slot op uw deur wilt plaatsen, dan mag dit. U kunt een nieuw slot kopen bij de bouwmarkt en deze zelf plaatsen. Bewaart u de oude sloten zodat u deze kunt terugplaatsen als u gaat verhuizen.

Ik ben mijn sleutel kwijt, ik kan mijn woning niet in. Wat kan ik doen?

Algemeen

Heeft u geen reservesleutels meer en kunt u niet in uw woning komen? Dat is erg vervelend. Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen.

U kunt hiervoor bellen met Kluizen en Sloten, telefoonnummer 074 - 24 23 924 of 06 - 54 91 82 64. Zij komen om de deur van uw woning te openen. Deze kosten zijn voor u en moeten direct afgerekend worden. Dit kan contant of via een PIN-betaling.  Kan de deur alleen geopend worden door het slot te vervangen? Dan zijn deze kosten ook voor u.

Wat kost het als ik mijn sleutel kwijt ben?

Algemeen

U kunt zelf een sleutel bij laten maken. Bijvoorbeeld bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. De kosten zijn voor uzelf.

Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Dan kunt u niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via . De kosten verschillen per sleutel en moet u zelf betalen.

Wat zijn de kosten voor een afgebroken sleutel in het slot?

Algemeen

Voor een afgebroken sleutel in het slot brengen wij geen kosten in rekening.

U kunt hiervoor een reparatieverzoek indienen via de direct regelen knop: 'Reparatieverzoek indienen' op onze website. Bent u hierdoor buitengesloten? Neemt u dan contact op met Kluizen en Sloten via 074 - 24 23 924 of 06 - 54 91 82 64.

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Algemeen

Alle sleutels op raamboompjes zijn hetzelfde. U heeft aan 1 sleutel dus genoeg. Is er geen enkele sleutel? Dan kunt u deze bij ons bestellen via een reparatieverzoek. Een reparatieverzoek kunt u indienen via de direct regelen knop: 'Reparatieverzoek indienen' op onze website of bel ons op 0572- 348 348.

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

Algemeen

U kunt ons bellen om een storing aan de schuifdeur of elektrische deurdranger te melden. Dat kan via 0572- 348 348.