Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Heeft u problemen met een slot? Doe dan een reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

U kunt ons bellen om een storing aan de schuifdeur of elektrische deurdranger te melden. Dat kan via 0572- 348 348.

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Alle sleutels op raamboompjes zijn hetzelfde. U heeft aan 1 sleutel dus genoeg. Is er geen enkele sleutel? Dan kunt u deze bij ons bestellen via een reparatieverzoek. Een reparatieverzoek kunt u indienen via de direct regelen knop: 'Reparatieverzoek indienen' op onze website of bel ons op 0572- 348 348.

Wat zijn de kosten voor een afgebroken sleutel in het slot?

Voor een afgebroken sleutel in het slot brengen wij geen kosten in rekening.

U kunt hiervoor een reparatieverzoek indienen via de direct regelen knop: 'Reparatieverzoek indienen' op onze website. Bent u hierdoor buitengesloten? Neemt u dan contact op met Kluizen en Sloten via 074 - 24 23 924 of 06 - 54 91 82 64.

Wat kost het als ik mijn sleutel kwijt ben?

U kunt zelf een sleutel bij laten maken. Bijvoorbeeld bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. De kosten zijn voor uzelf.

Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Dan kunt u niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via . De kosten verschillen per sleutel en moet u zelf betalen.

Ik ben mijn sleutel kwijt, ik kan mijn woning niet in. Wat kan ik doen?

Heeft u geen reservesleutels meer en kunt u niet in uw woning komen? Dat is erg vervelend. Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen.

U kunt hiervoor bellen met Kluizen en Sloten, telefoonnummer 074 - 24 23 924 of 06 - 54 91 82 64. Zij komen om de deur van uw woning te openen. Deze kosten zijn voor u en moeten direct afgerekend worden. Dit kan contant of via een PIN-betaling.  Kan de deur alleen geopend worden door het slot te vervangen? Dan zijn deze kosten ook voor u.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Wanneer u graag een nieuw slot op uw deur wilt plaatsen, dan mag dit. U kunt een nieuw slot kopen bij de bouwmarkt en deze zelf plaatsen. Bewaart u de oude sloten zodat u deze kunt terugplaatsen als u gaat verhuizen.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. U kunt dan niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via 0572- 348 348. ​De kosten verschillen per sleutel en zijn voor u.