Glasverzekering

U kunt een glasverzekering bij SallandWonen afsluiten. U betaalt hiervoor een klein bedrag bij uw huur.  Misschien heeft u dat al gedaan bij het afsluiten van uw huurovereenkomst. Maar het kan later ook nog.

U kunt in 'MijnSallandWonen' nakijken of u hiervoor betaalt. Of u kunt het zien op uw huurovereenkomst of in de aanzegging van de jaarlijkse huurverhoging.

Wilt u een glasverzekering aanvragen? of opzeggen? Bel of mail ons dan. Dan regelen wij dit.

Heeft u een glasverzekering via SallandWonen? En ontstaat er glasschade buiten uw schuld? Dan kunt u de schade aan De Glaslijn doorgeven via 0800-020 50 50. Zij zorgen er dan voor dat het glas vervangen wordt.

Let op:

  • Als u de glasverzekering opzegt, sluit dan zelf een glasverzekering af. Als u dit niet doet, bent u bij schade niet verzekerd en vervangen wij het glas op uw kosten.
  • glasschade dat ontstaat door opzettelijk handelen van u of uw huisgenoten wordt niet vergoed door de glasverzekering of SallandWonen. Dan zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Veel gevraagd over Glasverzekering

Wat kan ik doen bij glasschade?

Algemeen

Heeft u een glasverzekering via SallandWonen?
Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met De Glaslijn via telefoonnummer 0800-020 50 50. Zij zorgen ervoor dat een glaszetter het glas vervangt.

Denkt u eraan? Glasschade dat ontstaat door opzettelijk handelen van u of uw huisgenoten wordt niet vergoed door de glasverzekering of SallandWonen. Dan zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Ben ik verzekerd tegen glasschade?

Algemeen

U kunt via 'MijnSallandWonen' nakijken of u betaalt voor  een glasverzekering bij SallandWonen. Of u kunt dit zien op uw huurovereenkomst of in de aanzegging van de jaarlijkse huurverhoging.

Heeft u geen glasverzekering? En wilt u dit wel? Neemt u dan contact met ons op, dan kunnen wij dat voor u regelen.