Wat is er nú of binnenkort tijdelijk te huur?

Bekijk op deze pagina of we nú of binnenkort woonruimte hebben voor TIJDELIJKE VERHUUR.
En hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen. ___________________________________________________________________________________

In Wijhe

In de wijk Broekslag aan de Beatrixlaan hebben we plannen om twee verouderde woongebouwen met 16 woningen te gaan slopen en op deze plek nieuwe duurzame woningen te bouwen. Het slopen start in 2023. 
Ondertussen zoeken we samen met de huidige bewoners naar een andere passende woning. Veel bewoners zijn al verhuisd naar een andere woning en anderen gaan aankomende tijd verhuizen.

Niet leeg tot aan de sloop
Deze leeggekomen woningen laten we niet tot aan de sloop leegstaan! We gebruiken ze als logeerwoning voor andere wijkbewoners waar we grootonderhoud-verbouwingen doen. En we gaan ze tijdelijk verhuren volgens de leegstandswet. Dat doen we vanwege de krapte op de woningmarkt en een prettig leefomgeving in de wijk te behouden.

Heeft u tijdelijk woonruimte nodig?
Kijk dan of een van de woningen aan de Beatrixlaan iets voor u is. 

Let er wel op dat bij tijdelijke verhuur op grond van Leegstandswet specifieke regels en voorwaarden horen. De normale huurbeschermingsregels gelden hierbij niet. Eén van de regels is dat u géén voorrang krijgt bij het zoeken van een andere woonruimte als het tijdelijke huurtermijn is afgelopen.
Lees alle specifieke regels voor tijdelijke huren hier goed door. 

Vanaf 22 april bieden we de eerste 4 leeggekomen woningen aan: 

We hebben de inschrijving van deze 4 woningen stopgezet, vanwege grote belangstelling. 

Is het u nú niet gelukt om in aanmerking te komen voor een van deze 4 woningen?
Dan lukt het misschien later. Want er komen opnieuw een aantal woningen in deze straat leeg, die we ook gaan aanbieden voor de tijdelijke verhuur. Houd daarom de website en Facebook in de gaten voor dit nieuwe aanbod! 
U kunt dan opnieuw reageren.