Jouw collega's

We zijn allemaal SallandWonen

Bij ons mag je jezelf zijn. We werken fijn en goed samen. We luisteren naar jouw vragen en wensen en staan open voor jouw ideeën. We houden de lijnen kort en hebben een ‘platte’ organisatie met een informele, Sallandse cultuur.

Onze 68 medewerkers gaan elke dag met veel enthousiasme en vol ambitie aan de slag. In de woningen, in de wijken en op ons kantoor in Raalte. Van vakman tot opzichter en van communicatiemedewerker tot projectleider. We zijn allemaal SallandWonen.
We verwachten van alle collega’s dat iedereen op eigen initiatief hulp biedt én om hulp vraagt. We praten met elkaar en niet over elkaar. 
In ons laatste medewerkers onderzoek scoorden we op tevredenheid gemiddeld een 8. Daar zijn we blij mee, maar er zijn altijd onderwerpen die beter kunnen. Gelukkig leren we elke dag van én met elkaar hoe we het nog beter kunnen doen. Leer en groei jij met ons mee?

In woningen en wijken
Veel van onze collega’s hebben dagelijks contact met onze huurders. Wij bieden extra hulp en ondersteuning bij zelfstandig wonen of denken mee over een fijne buurt om in te wonen.

Iedereen draagt hieraan bij. Onze opzichters verwelkomen nieuwe huurders en overhandigen de sleutels van hun nieuwe woning. Onze woonconsulenten doen de rondes door hun wijk en gaan met buren in gesprek bij overlast. Onze vakmannen zorgen ervoor dat wat stuk is weer gerepareerd wordt. Want een huis moet een fijne plek zijn én blijven.

We houden onze ogen en oren goed open. We hebben aandacht voor onze huurders en hun buren. Daardoor weten we wat er speelt in de wijk. Zo zorgen we samen met onze partners, zoals de gemeente en de politie, voor een wijk waar ruimte is voor iedereen.

Op kantoor
Bij SallandWonen staat de klant centraal. We werken "Lean" dat betekent dat we verspillingen voorkomen en steeds werken aan het verbeteren van onze processen. 


We bekijken de processen altijd vanuit het oogpunt van de klant. Of je nou plannen maakt voor nieuwe, duurzame woningen of nauw betrokken bent bij sloop, renovatie en bouw.  En of je nou een passende woning aan een nieuwe huurder aanbiedt of een huurder uitnodigt voor een gesprek over een betalingsachterstand.

Vanuit welk vakgebied je het ook bekijkt – Financiën, ICT of Strategie & Beleid – we zoeken en vinden praktische, klantgerichte oplossingen en zetten ons in voor onze huurders en collega’s. Je begrijpt dat ook op kantoor geen dag hetzelfde is.