Betalingsregeling

Soms komt u onverwacht in een andere financiële situatie terecht, of doen zich andere problemen voor waardoor u de huur niet op tijd kunt betalen. Blijf daar dan niet mee zitten! Neem dan contact op met ons.

Wilt u contact met ons opnemen?
Bel tijdens kantooruren met 0572-348348 of vul het contactformulier in.

Veel gevraagd over Betalingsregeling

Hoe krijg ik inzage in mijn huurbetalingen aan SallandWonen?

Algemeen

Dit ziet u  in uw financieel overzicht. Door in te loggen op "Mijn SallandWonen" ziet alle betalingen die u gedaan heeft, en wat u nog moet betalen. 

Tijdelijke huurkorting

Algemeen

In uitzonderlijke situaties die schrijnend zijn, is het soms mogelijk om een tijdelijke huurkorting te krijgen. Is uw inkomen plotseling gedaald en kunt u geen aanspraak maken op andere regelingen? En kunt u daardoor uw huur niet meer betalen? Geef dat aan. Wij beoordelen dan wat de best passende oplossing is, mogelijk is dit een tijdelijke huurkorting.

Kan ik een betalingsregeling met jullie afspreken?

Algemeen

Ja dat is mogelijk. Dit gaat in overleg met u. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met een van onze incassoconsulenten via ons telefoonnummer 0572-348348 of via e-mail: incasso@sallandwonen.nl

U kunt ook digitaal een verzoek indienen voor een betalingsregeling door in te loggen op 'Mijn SallandWonen' 

Ik heb een huurachterstand, wat moet ik doen?

Algemeen

Wacht niet, maar neem zo snel mogelijk contact op onze incassoconsulenten.
U kunt bellen met 0572-348348, maar u kunt ook mailen naar incasso@sallandwonen.nl.

Dan zoeken we samen naar een oplossing die het beste bij u past.

Het kan zijn dat we een betalingsregeling met u afspreken of u adviseren om contact op te nemen met een hulpverlenende instantie. Zo voorkomt u vervelende aanmaningsbrieven en dure incassokosten.

Met welke instanties werken jullie samen als het gaat om betalingsproblemen?

Algemeen

SallandWonen werkt samen met verschillende instanties. Bekijk in het overzicht: de sociale kaart, welke instanties u ondersteuning kunnen bieden op allerlei gebied.