Ik zoek een woning

Inschrijven, zoeken en reageren op een huurwoning of garage van SallandWonen doet u via De Woningzoeker. Hét woningaanbodsysteem voor deze regio. Hier vindt u ons aanbod maar ook dat van 7 andere woningcorporaties in de omgeving.

Met uw inschrijving bij SallandWonen kunt u zoeken en reageren op woningen in de gemeente Raalte en Olst-Wijhe. Maar ook op dat van de omliggende gemeenten.

 

Bekijk hier het woningaanbodOp de website van De Woningzoeker leest u hoe het werkt bij het inschrijven, zoeken en reageren op een woning.
Of lees de flyer 'Op zoek naar een huurwoning via De Woningzoeker, hierin leest u het in het kort wat u moet weten en doen.

Werkwijze aanbieden en toewijzen.

Er zijn verschillende regels en voorwaarden verbonden aan het aanbieden en toewijzen van woningen. Deze worden op deze pagina uitgelegd. Ook kunt u hier de verantwoording van aangeboden woningen terugkijken.

Woning ruilen of doorstromen?

Huurt u al een huis van SallandWonen? En wilt u uw huurwoning ruilen of doorstromen naar een andere woning van SallandWonen? Dat kan ook! Lees verder bij Woningruil en Doorstroomwoning.

Spoed

Bent u met spoed op zoek naar een ander huis? Dan kan tijdelijke huur een mogelijkheid zijn. Op zoek naar een tijdelijke oplossing bij scheiding? Dan komt u misschien in aanmerking voor het Parentshouse. Kijk hieronder bij een "andere manier van huren" voor meer informatie.

Kopen?

Wilt u uw eigen woning kopen? Of een voormalige huurwoning van SallandWonen op de vrije markt kopen? Lees dan op deze pagina hoe wij hier mee omgaan.