Werken bij

Vacatures

Technisch administratief medewerker

Omschrijving

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s doe je de (werk)voorbereiding van het planmatig onderhoud. Denk hierbij aan RGS onderhoud aan de buitengevel en technische installaties. Je verzamelt en controleert allerlei data en houdt  de woningcartotheek actueel. Ook informeer je onze huurders over het onderhoud aan hun woning en beantwoordt hun vragen.

Daarnaast ben je aanspreekpunt en neem je reparatieverzoeken in behandeling van de verhuurde zorg- en bedrijfspanden. Je zorgt voor de planning en uitvoering van de reparaties. Uiteraard doe je dat allemaal voor een tevreden klant.

Wie ben je?
Je bent administratief goed onderlegd, je bouwkundige kennis is up-to-date en je hebt verstand van duurzame installatietechniek. Je ziet het als een uitdaging data op orde te brengen en te verwerken en je weet goed je weg te vinden in automatisering. Je bent een zelfstandige en klantgerichte collega die makkelijk samenwerkt. Je hebt een sociaal hart en kiest bewust voor het werken bij een woningcorporatie.

Je hoeft niet alles zoals hierboven beschreven al volledig te beheersen, je kunt en mag bij ons leren. Je beschikt over een MBO-4 diploma bouwkunde of je hebt aantoonbare relevante werkervaring op dit niveau.

Wat bieden we jou?
Wij bieden een zelfstandige functie en dan krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheden en initiatieven te nemen. Bij voorkeur zie je deze baan niet als  je eindstation en heb je ambitie om door te groeien binnen onze organisatie. En verder krijg je:

  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken.
  • Een baan waar je voor 80 % binnen en 20 % buiten werkt.
  • Een eigen opleidingsbudget om aan je ambities te werken.
  • Een modern kantoor om in te werken met een informele werksfeer en betrokken collega's.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Woondiensten, niveau F, minimaal €2.684,- tot maximaal € 3.438,- bruto fulltime.
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een baan voor onbepaalde tijd.

Wie zijn wij?
Als actieve en betrokken plattelandscorporatie in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe staan wij voor duurzaam, betaalbaar en plezierig wonen. SallandWonen is er speciaal voor de huisvesting van mensen die daar zelf minder goed in kunnen voorzien. Als maatschappelijk ondernemende organisatie stelt SallandWonen de huurder centraal. SallandWonen streeft dagelijks naar een betere dienstverlening en heeft een informele werksfeer en betrokken collega’s.

De afdeling Vastgoed bestaat uit 15 collega’s en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, voorbereiden, organiseren en laten uitvoeren van nieuwbouw, onderhoud- en renovatieprojecten. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met de planning en uitvoering van planmatige onderhoudswerkzaamheden.

Is dit echt iets voor jou?
Stuur dan je brief en CV voor 7 december 2023 via het sollicitatieformulier

Vragen over de inhoud van de functie? Bel met Hilco Haarsman, manager Vastgoed 06 53728130.
Een integriteitsonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Wonen is een mensenrecht

Onze huurders en woningzoekenden, daar draait het om. Gezinnen, studenten, senioren, alleenstaanden, stellen, samengestelde gezinnen, ze wonen allemaal in onze ruim 5500 woningen in Gemeenten Raalte en Olst/Wijhe of zijn op zoek naar een (andere) woning.

Wij helpen mensen in Salland om te wonen wanneer ze het zelf niet kunnen regelen. Want wonen – het hebben van een thuis – is een belangrijke voorwaarde voor maatschappelijke deelname van iedereen.

De sleutel van ons succes is dat we intensief en goed samenwerken met alle betrokken partijen. Onze medewerkers, onze leveranciers en onze maatschappelijke partners, zoals gemeente en politie. Met als doel: de beste oplossingen vinden en uitvoeren voor het gemeenschappelijk belang. Zodat iedereen kan wonen, want wonen is een mensenrecht.

Werken bij SallandWonen

Voel je welkom

Kom je bij SallandWonen werken of stage lopen, dan ben je welkom met alles wat je inbrengt: je persoonlijkheid, je ideeën, je talenten, je vragen en je wensen. We hebben een open werkomgeving, waarbij ieders mening telt. Bij ons mag je jezelf zijn. We werken fijn en goed samen. We luisteren naar jouw vragen en wensen en staan open voor jouw ideeën. We houden de lijnen kort en hebben een ‘platte’ organisatie met een informele, Sallandse cultuur.

Medewerkers, stagiairs, klanten, leveranciers en samenwerkingspartners kunnen erop vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Dat is SallandWonen.

Ook onze klanten voelen dat ze welkom zijn. Op ons kantoor of als nieuwe huurder van een woning. We ondersteunen onze huurders zodat ze goed en prettig kunnen wonen.

In onze communicatie zijn we eerlijk, helder en zorgvuldig. In goede tijden – als je net de sleutel van je nieuwe huis hebt gekregen of je arbeidsovereenkomst hebt ondertekend – en in slechtere tijden – als er betalingsproblemen zijn of een moeilijke privésituatie.

We zijn allemaal SallandWonen

Onze 68 medewerkers gaan elke dag met veel enthousiasme en vol ambitie aan de slag. In de woningen, in de wijken en op ons kantoor in Raalte. Van vakman tot opzichter en van communicatiemedewerker tot projectleider. We zijn allemaal SallandWonen.

We verwachten van alle collega’s dat iedereen op eigen initiatief hulp biedt én om hulp vraagt. We praten met elkaar en niet over elkaar.

In ons laatste medewerkers onderzoek scoorden we op tevredenheid gemiddeld een 8. Daar zijn we blij mee, maar er zijn altijd onderwerpen die beter kunnen. Gelukkig leren we elke dag van én met elkaar hoe we het nog beter kunnen doen. Leer en groei jij met ons mee?

In woningen en wijken

Veel van onze collega’s hebben dagelijks contact met onze huurders. Wij bieden extra hulp en ondersteuning bij zelfstandig wonen of denken mee over een fijne buurt om in te wonen.

Iedereen draagt hieraan bij. Onze opzichters verwelkomen nieuwe huurders en overhandigen de sleutels van hun nieuwe woning. Onze woonconsulenten doen de rondes door hun wijk en gaan met buren in gesprek bij overlast. Onze vakmannen zorgen ervoor dat wat stuk is weer gerepareerd wordt. Want een huis moet een fijne plek zijn én blijven.

We houden onze ogen en oren goed open. We hebben aandacht voor onze huurders en hun buren. Daardoor weten we wat er speelt in de wijk. Zo zorgen we samen met onze partners, zoals de gemeente en de politie, voor een wijk waar ruimte is voor iedereen.


Op kantoor

Ons kantoor staat in Raalte, aan de Domineeskamp 1. We hebben daar verschillende soorten werkplekken. Jij kiest waar je zit: wil je een plek om samen te werken? Of zoek je juist een plek om rustiger en afgeschermd te kunnen werken? Thuiswerken is daar ook een onderdeel van. Zo kan jij steeds die werkplek kiezen die het beste past bij de taak van dat moment.

Je krijgt bij ons het vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de vrijheid om jouw werk zo in te richten dat het past bij jou. En wij helpen je hierbij. Bijvoorbeeld met een volledig uitgeruste werkbus, een deelauto/fiets, laptop en telefoon, of gewoon met een goed ingerichte werkplek op kantoor of thuis.

We werken "Lean". Dat betekent dat we verspillingen voorkomen en steeds werken aan het verbeteren van onze processen. 
We bekijken onze processen altijd vanuit het oogpunt van de klant. Of je nou plannen maakt voor nieuwe, duurzame woningen of nauw betrokken bent bij sloop, renovatie en bouw.  En of je nou een passende woning aan een nieuwe huurder aanbiedt of een huurder uitnodigt voor een gesprek over een betalingsachterstand. We zoeken en vinden praktische, klantgerichte oplossingen en zetten ons in voor onze huurders en collega’s. Ook op kantoor is geen dag hetzelfde.


Open sollicitaties

Zie jij en droombaan hier nog niet tussen staan? En wil je wel graag kijken wat er voor jou mogelijk is? Stuur ons dan een open sollicitatie via het sollicitatieformulier.
Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stage

SallandWonen biedt aanstormende talenten die kennis willen maken met de corporatiebranche of mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, graag de kans om in de praktijk mee te draaien.

Wij staan open voor verschillende mogelijkheden: snuffelstage, meewerkstage, afstudeeropdracht of een werkervaringsplaats.

Als je interesse hebt voor een stage- of werkervaringsplaats bij SallandWonen, kun je een mail sturen naar info@sallandwonen.nl, onder vermelding van stageplaats of werkervaringsplaats. Voeg daarbij je cv toe en vermeld in ieder geval:

  • begin en einddatum stage;
  • aantal stagedagen en -uren per week;
  • opleiding en opleidingsniveau;
  • korte omschrijving van de gewenste opdracht.