Eindafrekening

Een eindafrekening wordt opgemaakt als u bent verhuisd. Op de eindafrekening staat of u teveel betaalde huur terugkrijgt of dat u nog huur of eventuele kosten van schade moet bijbetalen. U ontvangt de eindafrekening binnen twee weken nadat u bent verhuisd. De eventuele afrekening stook-/servicekosten wordt met u verrekend vóór 1 juli in het jaar daaropvolgend.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Hoe geef ik mijn eindstanden van water en energie door?

U kunt uw meterstanden online doorgeven aan uw water- en energieleveranciers. U kunt hiervoor ook formulieren aanvragen. Regel dit enkele weken voor uw verhuizing en bewaar de meterstanden totdat alles is afgerond.

Ik ga verhuizen. Wanneer krijg ik een eindafrekening?

Na het inleveren van de sleutels ontvangt u binnen 2 weken de eindafrekening.

Ik heb een eindafrekening gekregen, maar ik ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Belt u ons. Wij kijken graag voor u na hoe de rekening tot stand is gekomen. Klopt er iets niet? Dan herstellen wij dat natuurlijk.

Ik ben vergeten de meterstanden op te schrijven. Hebben jullie die voor mij?

U bent zelf verantwoordelijk voor het noteren van de meterstanden. Het kan zijn dat ze ook door ons zijn genoteerd, u kunt altijd met ons bellen om te informeren.

Wat is een eindafrekening?

Wij maken een eindafrekening op als u verhuisd bent. Op de eindafrekening staat of u teveel betaalde huur terugkrijgt of dat u nog huur en/of kosten voor schade moet betalen.