Onze medewerkers in de wijk- hoe herkent u hen?

SallandWonen wil dat haar medewerkers herkenbaar zijn tijdens hun werk in de wijk. Alle medewerkers en de mensen die namens SallandWonen in de wijk werken dragen zichtbaar het logo van SallandWonen. Dit kan op een bedrijfsjas zijn, een hesje, tas en/of ID-kaart.

Uw veiligheidsgevoel

We hopen op deze manier bij te dragen aan uw veiligheidsgevoel. U ziet direct dat SallandWonen in uw wijk actief is en kunt ons meteen aanspreken. Een medewerker van SallandWonen kan altijd een SallandWonen-ID-kaart tonen. Vraag hier gerust naar. Twijfelt u? Laat hen dan niet binnen en neem direct contact op met ons via 0572-348 348.

Bij geplande langdurige inspecties in de wijk

Soms komt het voor dat SallandWonen in bepaalde wijken uitgebreide inspecties door een ander bedrijf laat uitvoeren. Vaak ter voorbereiding op een onderhoud- of duurzaamheidsproject. Ook deze medewerkers zijn dan herkenbaar aan de SallandWonen-blauwe hesjes en kunnen zich legitimeren met een SallandWonen-ID-pas of een brief, waarin staat waar en wanneer dit bedrijf in opdracht van SallandWonen inspecties uitvoert. We informeren op de website en facebook in welke periode en waar grote inspecties worden uitgevoerd. Ook dan raden we u aan om bij twijfel of wantrouw SallandWonen te bellen.

Bij de uitvoering van een onderhoudsproject

Het is vooral bij onze onderhoudsprojecten belangrijk dat medewerkers herkenbaar zijn, want dan lopen allerlei medewerkers vanuit meerdere bedrijven (bouw-, installatie, schilderbedrijven) af en aan in de wijk en voeren ze vaak bij de huurders in huis en tuin hun werkzaamheden uit.

Wij informeren daarom bij een onderhoudsproject de betrokken wijkbewoners per nieuwsbrief over de gang van zaken. Hierin staat duidelijk beschreven waaraan de medewerkers te herkennen zijn. Twijfelt u als iemand zegt dat hij bij u in huis een klus moet doen? Laat hem dan niet binnen en neem direct contact op met de uitvoerder van het onderhoudsproject of bel SallandWonen.

Inspecteurs in de wijk

Vakman Gerrit Jan werkt aan goed wonen bij u thuis  

Opzichter Patrick bij de sleuteloverdracht.

Wijkbeheerder Sabine