Kerkstraat 3 Raalte

Om de woningnood tegen te gaan, zoeken we actief naar gebouwen die we kunnen transformeren tot woonplekken. We hebben in het kantoorpand van ZGR aan de Kerkstraat 3 in Raalte daarin een geschikt pand gevonden om te transformeren van werkplek naar woonplek.

Geschikt kantoorpand voor 12 levensloopbestendige appartementen

Toen ZGR akkoord was met een verhuizing was de weg vrij voor onderzoeken en plannen maken. Architectenbureau VAB heeft een schetsontwerp gemaakt waaruit blijkt dat er 12 appartementen van ongeveer 70 m2 in het gebouw passen. Geschikt voor 1- en 2- persoonshuishoudens, waar nog steeds een toenemende vraag naar is. Van de gemeente hebben we een ambtelijke positieve reactie gekregen om de bestemming om te zetten naar woonbestemming.

Verbouwen van werken naar wonen

We hebben in bouwbedrijf Meijer een goede aannemer gevonden, met ervaring en kennis van het huidige pand. Zij gaan de verbouwing voor ons doen. De appartementen worden energiezuinig en geschikt gemaakt om langer zelfstandig thuis te wonen.

Planning:

De bouw is inmiddels gestart met de nodige sloopwerkzaamheden.

Verhuurinformatie

Kan ik hier wonen?

Zodra de huurprijzen en de maximale inkomensgrenzen bekend zijn, plaatsen we dit op deze pagina. Net als de tekeningen en bouw- en verhuurplanning.
Hier vindt u de voorlopige plattegrond tekeningen. Ze zijn
enkel informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Ik wil er graag wonen! Wat kan ik doen?

Zodra we zover zijn, bieden we de appartementen aan via ons woningaanbod op De Woningzoeker. U kunt dan reageren als u belangstelling heeft om te huren. U kunt zich niet op voorhand aanmelden als geïnteresseerde voor déze appartementen.
Denkt u eraan dat u ingeschreven staat als woningzoekende om straks te kunnen reageren? Inschrijven, zoeken naar en reageren op een woningdoet u vanaf deze plek. 

Op de hoogte blijven

Via deze projectpagina ‘Kerkstraat 3 Raalte’ houden we u op de hoogte van de voortgang. En volg ons op Facebook.